Подписан бе Констативния акт за установяване на годността на строежа Приложение №15 по изпълнение на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в Община Етрополе


На 08.12.2016 година се състоя работна среща между екипите на София област и община Етрополе. Старта на срещата бе даден в 10:30 часа, като бе подписан  Констативен акт  за установяване на годността на строежа Приложение № 15 към чл. 7, ал. 3, т.15 за строеж „Въвеждане на мерки за енергийна ефективност на блок № 16, № 17 и №18“.


На срещата присъстваха областния управител на София област- Росица Иванова и нейния екип, заместник-кмета на Община Етрополе - Стефан Борисов и екипа от Общината, ангажиран с изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради, представители на фирмата изпълнител  – „ВИА КОНСТРУКТ ГРУП ЕООД“, представител на фирмата осъществяваща надзор - ДЗЗД „Супербилд“, представител на фирмата осъществяваща инвеститорски контрол – „Стройнадзор – НСН“ ООД и председателя на сдружението на собствениците „Доверие – 16,17 и 18, гр. Етрополе – кв. 178“.


След подписването на Констативния акт  за установяване на годността на строежа Приложение № 15 към чл. 7, ал. 3, т.15 от сградата на община Етрополе беше посетен блок, 16, 17 и 18, находящ се в град Етрополе, кв. 178, където присъстващите разговаряха с гражданите и  разгледаха обекта на строежа. 


Източник: Община Етрополе – без редакторска намеса