НБЛ провежда първото издание на приза „Любим баскетболист на феновете“ със социална кауза в подкрепа на детския баскетбол


 


През следващите две седмици, привържениците на баскетбола у нас ще имат възможност за пръв път в историята на НБЛ да изберат своя любимец. За разлика от други подобни анкети, победителят няма да получи награда, а вместо това, тя ще бъде връчена под формата на парична премия на детската школа на клуба, за който се състезава.


 


Гласуването ще става в онлайн ФенМениджър платформата на НБЛ, която има за цел да приобщи феновете на баскетбола и да им даде възможност да се състезават помежду си, демонстрирайки своите баскетболни познания.


 


Анкетата ще се проведе в два етапа. В първия, феновете ще могат да гласуват за любимия си баскетболист от всеки един от отборите в НБЛ Виваком до 12 януари. Имената на победителите от този кръг ще бъдат подложени на ново гласуване (срок до 24 януари), което ще определи и победителя в първото издание на анкетата на НБЛ „Любим баскетболист на феновете“.


 


Всички привърженици, които желаят да дадат своето предпочитание за любимия си баскетболист, могат да направят своя избор тук: http://game.fan-manager.com/nbl/polls/.