Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Пайнера вдигна мерника на Райна

Пайнера вдигна мерника на Райна

Митко Пайнера е вдигнал мерника на фолкпевицата Райна. Дните на изпълнителката в най-голямата музикална компания у нас буквално са преброени. Причината за наближаващия крах в дългогодишните им отношения е скорострелно залязващата кариера на изпълнителката, която пуска по 1-2 песни на година и почти не получава покани за участия, пише в. "България Днес".


Чашата на търпение преляла съвсем наскоро заради решението на Райна да си вземе 2-месечна почивка и да замине временно да живее в Куба.


"Пожелавам си новата 2017 година да бъде също толкова добра и динамична, но най-вече да съм жива и здрава, защото другото си го постигам сама с Божията помощ. От 3 януари до 23 февруари няма да поемам участия, защото ще пътувам отново с цел обучение. Благодаря на "Пайнер", че ми дадоха този шанс да пътувам за по-дълъг срок", разкри самата изпълнителка. Така реално близо 2 месеца фолкпевицата няма да има никакъв принос за благосъстоянието на продуцентите си и позиционира кариерата си на заден план.


Според източници новината никак не се понравила на инж. Митко Димитров, който усърдно се труди всеки ден и очаква подопечните му също да демонстрират желание за работа. Той обаче вече буквално вдигнал ръце от изпълнителката и разрешил да замине за карибската държава. Това обаче вероятно е първата стъпка към края на кариерата на Райна в "Пайнер", тъй като отдавна не е сред топимената.


Преди заминаването си Райна се обърна към своите почитатели в официалната си страница, за да ги направи съпричастни със своето отсъствие.


"Измина една прекрасна за мен година, година, в която успях да сбъдна много мечти - обикалях света - Италия, Кападокия, Куба, Санторини, Филипините (Боракай, Ал Ейн), научих нов език, доказах истина, сдобих се с нещото, за което отдавна работя, създадох хубави песни, две от които - големи хитове, по един и в двата жанра, аналогично реализирах много участия тук, както и в чужбина - Канада, САЩ, Македония..."


Изпълнителката сподели още, че през последните месеци почти не е спала, но е повече от удовлетворена, че върши нещата, които я правят щастлива и я приближават все повече към другите й цели и мечти в живота.


"Това ви пожелавам и на вас, година на движение напред! Здрава и мирна! Правете добро, за да дойде доброто и при вас. Добро при добро отива", заяви емоционално Райна, чието бъдеще става все по-неясно след дългото й забягване към далечната държава.



Етикети към тази новина:
Пайнер Райна



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 2050
Дата: 07.01.2017, 15:55

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 7 години
Avatar
Za vdigane i stavat krakata,inache v mutrata e vulk
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com