Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Анита Мейзер проговори от затвора

Анита Мейзер проговори от затвора

До лятото на миналата година тя живя щастливо в облаците на хайлайфа. Беше "Мисис България". Пътуваше по цял свят. Снимаше се във Фейсбук като един щастлив и заможен човек. До лятото на миналата година, когато бившата "Мисис България" бе обвинена за смъртта на мъжа си.


Анита Мейзер проговори за първи път от затвора. Интервюто с нея ще бъде тази съботния, 14 януари от 18:00 часа, в "Карбовски: втори план".


Тя проговаря, след като беше задържана и получи 3-годишна ефективна присъда по обвинение, че е причинила по непредпазливост смъртта на своя съпруг Николай Димов.


Делото срещу Мейзер беше гледано по съкратената процедура, след като тя се призна за виновна в съдебната зала. Екипът на предаването дава думата на обвиняемата Анита Мейзер, за да разкаже своята версия.



Етикети към тази новина:
Анита Мейзер затвор



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 3255
Дата: 10.01.2017, 16:21

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 7 години
Guest, преди 7 години
(+4) 4 0
Guest, преди 7 години
Avatar
Тая само като я видя гола ще умра - няма нужда от свински опашки. Много щастлив
Guest, преди 7 години
Guest, преди 7 години
Guest, преди 7 години
(+2) 2 0
Avatar
Циганка от маалата.Какво ли не прави грима с хората.Тази ако е мис...
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com