Вчера учениците от клуб,,Здрави и силни" и клуб,,Млад еколог" при ОУ,,Отец Паисий" с. Врачеш имаха представителна изява по проект ,,Твоят час". Тя премина под формата на спортно-състезателни игри под наслов ,,НИЕ ВЯРВАМЕ", съобщиха от ръководството на учебното заведение. 


,,Ние вярваме, че ще запазим нашата прекрасна планета! Ние вярваме, че унищожаването на природата ще спре! Ние вярваме,че най-важното нещо за всяко семейство ще бъде: да опази природата около своя дом; да изчисти боклука около своето селище; да се храни здравословно, за да бъдат всички здрави и силни!". Това бе призивът на учениците, участващи в проявата. 


По време на състезателните игри участниците бяха мотивирани, ентусиазирани и изключително бързи, с което заслужиха аплодисментите на публиката.  


Основна цел на проект „Твоят час” е създаване на условия за повишаване на потенциала на учениците и възможностите им за успешно завършване на средното образование чрез допълване, развиване и надграждане на техните знания, умения и компетентности, придобити в рамките на задължителната им подготовка в училище.


Проектът се реализира по оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж“.