Ако жена мисли, че мъжът й изневерява, то най-вероятно е така, пише The Independent. Доказано е, че 85% от дамите, които считат, че половинките им ги мамят, се оказват прави.


 


Подозренията на едва 50% от мъжете се оправдават, докато женската интуиция много рядко греши.


 


"Всяка неомъжена жена, която идва при мен, защото мисли, че гаджето й изневерява, се оказва права", споделя частен дедектив в Ню Йорк."Когато ме потърсят, те вече са почти сигурни. Просто имат нужда и от доказателство.", добавя той.


 


Специалистът по залавянето на изневеряващи отбелязва важни улики, на които е нужно да обърнем внимание, при подобни съмнения.


 


Неочаквана липса на сексуален интерес, шепнене по телефона, повече излизания с приятели, сменени пароли на компютъра и/или телефона на половинката ни, липса на всякаква интернет история, повече и неочаквани липси от дома, необясними касови бележки, късно прибиране у дома, миризмата на чужд парфюм.


Ако определени дейности на партньора ви се превръщат в модел на поведение, е добре да се замислите над тях. При положение, че половинката ви изведнъж започва да липсва едни и същи дни, седмици наред, не мислете, че сте параноични, а просто го хванете натясно.