Миналогодишната плеймейтка Ася Капчикова направи поредна доза разкрития около сагата й с доктор Ангел Енчев. Пластичният хирург често журира и дава награди в конкурси за красота, които, оказва се, че му носят приходи, а не разходи.


Капчикова, която разпали истинска медийна пушилка покрай каузата със силиконовите импланти, които дари на онкоболна жена, разкри в предаването "На кафе", че дори да е отишла при Енчев да си направи силиконов бюст, каквото е било нейното желание, е трябвало да си заплати 4000 лева за импланти. Наградата от 10 000 лева покривала само консумативите и труда на популярния доктор. "Каква е наградата тогава?", попита риторично моделката.


Тъй като плеймейтката нямала намерение да си плаща, Енчев й предложил да си направи липосукция, от каквато Капчикова очевидно няма нужда.По повод упреците, че плеймейтката си прави ПР на гърба на онкоболна жена, Капчикова призова повече хора да си правят реклама по този начин и да вършат добри дела. Тя беше довела в предаването Теодора - жената, която е спечелила операцията. Тя сподели, че заради новите гърди, които ще получи, вече гледа на живота по друг начин.


Теодора


Капчикова, която междувременно е станала рекламно лице и също се сдоби със силиконови гърди, сподели, че е сложила само 365 кубика в едната и 340 кубика в другата си гърда. Моделката не скри, че интервенцията е много болезнена. Първо искала да ги махне, но днес признава, че се харесва повече с уголемените гърди. Гаджето й, за когото Ася не пожела да разказва много, също бил доволен от новата й визия.


Капчикова загатна, че кариерата й ще се развива на музикалната сцена. Тя подготвя нов проект, който ще представи на публиката съвсем скоро. С рапъра Dee ще скандализират с клип, закани се Капчикова. Във видеото тя ще влезе в ролята на лоша монахиня, но не каза дали ще пее.