Италианският модел Бианка Балти спечели вота на читателите на мъжкото списание Sports Illustrated и беше обявена за "Rookie of The Year" на култовия брой Swimsuit Issue.


По традиция списанието всяка година представя няколко изкусителки, които дебютират на неговите страници и се борят за титлата "rookie", която досега са печелили топмодели като Криси Тийгън, Кейт Ъптън и Сара Сампайо.


 


За разлика от тях обаче, Балти е истински ветеран в индустрията и се снима за SI едва сега, когато е на 32 и вече е майка на две деца.


 


"Много е вълнуващо за мен, че спечелих тази титла. Sports Illustrated е толкова иконично списание и от дълго време си мечтая да съм част от него - споделя брюнетката. -


 


Изданието е още едно постижение, което да добавя към списъка си, защото се гордея с всяка една стъпка в кариерата си. SI Swimsuit ме представя на по-различна аудитория и това ми харесва!"


В броя на SI Балти позира, облечена в оскъдни бански костюми, на фона на красивите пейзажи на остров Сумба. Италианката демонстрира невероятни форми и споделя, че не прави нищо специално, за да поддържа фигурата си, дори след раждането на двете си дъщери.


 


"Опитвам се да поддържам тялото си здраво целогодишно. Според мен всичко се свежда до редовния спорт и пиене на многото вода. Със сигурност помага и това, че кърмех във времето преди фотосесията!"


 


Бианка започва своята кариерата, след като се мести в Милано, за да учи в университет и търси начин да се издържа. Само след няколко месеца тя вече работи ексклузивно за Dolce&Gabbana и е едно от най-известните лица на модната къща.


Самата тя обаче се възхищава на един от култовите супермодели от близкото минало - 63-годишната Кристи Бринкли, която също откриваме на страниците на броя. "Поставих си цел в живота - да бъда все така красива и прекрасна, дори когато съм на 60," заявява Балти, цитирана от missbloom.bg.