Днес, 1 март, в Етрополе отвори врати единствения по рода си магазин за дамска и мъжка мода „Елеганте”. Магазинът се намира в бл. „27-ми ноември”, в центъра на града между оръжейния магази и кафе „Елаците”.
Един своеобразен първимартенски подарък за любителите на естетическото и елегантно облекло. Посетителите имаха възможност да се докоснат до най-новата колекция за 2017 на водещи български и европейски производители : GARCIA, SMASH, IVENTI - мъжка мода, обувки и дамски чанти на ТОП Български производители, както и хит моделите за 2016 година на RESERVED, COLIN'S jeans, MOHITO.
В разговор пред наш представител Ивайло Маринов сподели, че тяхната идея е да се фокусират предимно върху качествени български стоки. Както вече казахме по-горе, предлагат се и наложили се на международния пазар вносни стоки от Холандия, Испания и Полша. Като се надяват да се наложат и в Етрополе.
Що се касае до цените, е постигнат баланс, така че стоките им да достъпни за етрополци. С преоритет към младите клиенти.
Собствениците на магазин „Елеганте” са нашите съграждани Ваня и Ивайло Маринови. Управител е Ваня Маринова. Преди да инвестират в Етрополе, са работили в този бранш в София и Плвдив. Ваня като управител на магазин за италиански бебешки дрехи, а Ивайло в магазин за спортни френски стоки. 
На добър час, млади хора!