Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Икебаната: Емил Димитров ме обичаше!

Икебаната: Емил Димитров ме обичаше!

Искрено приятелство до края на живота си е поддържал големият Емил Димитров с ексцентричния певец Деян Неделчев-Икебаната. Това разказа Неделчев пред "България Днес" с носталгия за дните, когато е бил близък с естрадната ни легенда.


Оказа се, че успешният дует на двамата изпълнители "Къде е тя" съвсем не е единственото, което е свързвало Емил и Деян. Неделчев и Димитров са имали силна дружба, а Емил е бил сигурен, че по-младият му колега ще има същата популярност като неговата.


"Беше великолепен човек, аристократ, велик артист и в същото време много самотен. Това е най-голямата българска звезда! Познавам го много добре, бяхме много добри приятели, често се виждахме" - спомня си Неделчев.Деян споделя, че с Емил са имали силна връзка помежду си и са споделяли един мироглед, заради което докрай са останали близки.


"Той ми предложи да направим дуета, защото много ме обичаше. Казваше ми, че съм велик певец и трудно ще бъда разбран. Няма да забравя една вечер в шоуто "Как ще ги стигнем". Вдигна ме пред всички и ми каза - "Ти ще станеш като мен!" - с носталгия си спомня талантливият изпълнител.


Ексцентричният Неделчев се вслушва в съветите на Емил и до днес не се отказва от музиката. Въпреки трудностите, които среща по пътя на славата, Деян и за миг не помисля да сложи край на кариерата си.


"Аз съм от малкото музиканти, които продължават да работят това, което искат. Музиката е моята голяма и вечна любов. От година на година става все по-трудно, но аз отстоявам себе си и продължавам напред. Всеки лев събирам за музиката, която правя. Работя яко и всичко влагам там" - разказва изпълнителят, чиито песни и видеоклипове винаги предизвикват фурор.


Деян е категоричен, че големите български музикални компании са мафиотски, и затова предпочита да се продуцира сам. Дава за пример десетките родни музикални формати, на които според него само обещанията са големи.



Етикети към тази новина:
Емил Димитров Икебаната



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1546
Дата: 06.03.2017, 16:10

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com