Джейсън Стейтъм скоро ще стане баща за първи път. Също така, през тази година, екшън-героят ще навърши 50 години, така че има много поводи за наздравици и интервюта.Този март британецът е на корицата на мъжкото издание "Men"s Health", пред което разкрива как поддържа фигурата си, и кой го вдъхновява за това да работи така, че да бъде перфектен.Бъдещата майка на детето на Стейтъм е 29-годишната манекенка Роузи Хънтингтън-Уайтли, с която бяха една от най-сниманите двойки на ОскаритеВ интервюто си пред мъжкото списание Джейсън разкрива, че не се притеснява от годините си. Той тренира много и дори се чувства по-пъргав от преди. Всичко е свързано - тренировки, храна, почивка и сън, а към днешна дата актьорът се справя много по-добре с баланса между тези неща, отколкото когато е бил 20-годишен.


Във фотосесията за изданието британската екшън звезда демонстрира една своя тренировка


 


Стейтъм дава пример с неговия екшън кумир Силвестър Сталоун, с когото се снимат в "Непобедимите": "Слай е с 20 години по-възрастен от мен и все още изглежда супер, което ме вдъхновява."


Стейтъм споделя, че за него Сталоун е истински Роки и в живота. "Той е много самоуверен, има идеи, които не чете от учебниците и не е научил от филмовото училище. По естествен начин нещата му се получават, и когато виждаш някой толкова добър, ти просто започваш да попиваш от него като гъба. Изсмкваш го", разкрива още Стейтъм.Британският секссимвол споделя още, че като се погледне в огледалото вижда себе си като един най-обикновен пичага.