Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Нона Йотова захапа Господарите

Нона Йотова захапа Господарите

Актрисата Нона Йотова отвърна на подигравките на "Господари на ефира". Екипът на предаването се присмя на Нона, че ще участва в изборите. Ето какво написа в профила си звездата:


"Колегите от "Господари на ефира" решили да изпълнят политическа поръчка - да се присмеят, че участвам в избори. Те го конвертирали директно като участие в политиката, но това си е присъщо на лъжите на продуцентите им.


Та колеги, вие участвате в политиката откакто са ви наели. Участвате по доста недостоен начин и очевидно за пари.


Аз не го правя. Не всички са в халтурата и не всички искат да са там. Съсловието е много бедно. Надявам се разбирате, че вашето не е изкуство. И все по-трудно ще си върнете уважението на истински актьори.


Печелете си парите от халтурата, но не упреквайте нито един, който не иска да е на вашата хранилка, която пряко обслужва политиката, която, уж, заклеймявате."



Етикети към тази новина:
Нона Йотова Господари на ефира



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 3747
Дата: 10.03.2017, 14:14
« предишна12следваща »

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 7 години
Avatar
Политическо е,когато отразява политика.То е изцяло поръчково.От ГЕРБ и който може да си плати.
Guest, преди 7 години
Avatar
За какво става въпрос? Двама комунисти с Богомил Бонев, ояли се отвсякъде. С луксозни апартаменти в София, Банско, Рибарица, морето и къде ли не.
Но както се вижда, още са гладни. Още и още им се ще. Поне да е кадърна в някаква област, а тя е гола вода.
Guest, преди 7 години
Avatar
Абе №18,че №15 казва самата истина,казва:Нона Йотова си е една куха лейка и нищо повече-нито е певица,нито е актриса,и за друго не става,след като и Богомил Бонев я е оставил! Плези се Смее се Плези се
« предишна12следваща »

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com