Море от любов заля всички присъстващи майки, баби, татковци и гости на тържеството в първа група „Мечо Пух“ в ДГ „Слънчице“- гр. Етрополе, което се проведе на 09.03.2017г. по случай международния ден на жената.
Децата с помощта на своите учителки сътвориха прекрасен подарък за мама  - феерия от песни, стихчета и танци. Героите: Вятърко, врабчета, зайчета, цветя, слънце, катеричка, калинка и др. показаха желанието на децата с пристигането на пролетта да открият най-чудния дар за празника на мама. С помощта на всички горски животни и събудената природа те разбраха, че най-чудният дар за мама е цветето, което е символ на любовта.
Неизменни бяха сълзите в очите на майките, когато получиха подарък от своите деца - красиво цвете. Споделена беше и радостта на учителките г-жа Красимира Кънчева и г-жа Даниела Петкова, които останаха удовлетворени от успешното представяне на най-малките деца в ДГ „Слънчице“ - гр. Етрополе.
Всяко малко дете се учи от майка си да бъде добро, да, то иска да бъде като нея. Защото Мама винаги е символ на съвършенството, на истинското, топлото, близкото, постижимото.
Мили родители, бъдете горди със своите деца! Те са прекрасани чудни дарове!


Текст и снимки: Росица Василева