Една от последните натурални фолкпевици изгоря! С естесвената си красота този път завинаги се сбогува иначе консервативната Анелия! Само Райна остана без пластики.
Изпълнителката легнала под ножа малко преди старта на лятното турне на Пайнер, твърдят светски клюкари. Тя се доверила на известния столичен пластичен хирург Ильо Стоянов, помпал не един-два звездни бюста. Докторът е безспорен майстор, а неговата клиника е на космическо ниво като технически и други условия в сравнение с много други.
Анелия снабдила деколтето си с най-малките импланти, ако се вярва на мълвата. Тя увеличила обема на гърдите си само с 250 кубика, за разлика от останалите свои колежки, които предпочитат доста по-впечатляващите 400 кубика. Освен това красавицата май е пооправила и други части: ушите, а според някои - и устните.


Дълги години Анелия залагаше на природните си дадености. Не отричаше модерните методи за разкрасяване, но категорично отхвърляше възможността да се подложи на подобни интервенции. Макар и с оскъдна гръдна обиколка, тя бе една от най-харесваните певици. Радваше се на доста висок рейтинг въпреки скромния си имидж, градящ се както на примерно поведение, така и на изрядна и семпла външност.
За разлика от повечето чалгаджийки, заралийката не се стремеше да впечатли с крещяща визия и дързък темперамент. И въпреки това се котираше много добре. Което си е прецедент във фолкиндустрията!
Ако клюката за тунинга на Анелия се окаже вярна, не трябва ли да се запитаме какво е накарало бившата половинка на бизнесмена Коко Динев да се обърне на 180 градуса и тотално да смени имиджа?
Може би отговорът се съдържа в самия въпрос, тъй като едва ли го е направила за чест и слава. Тя ги има в изобилие!
Вероятно причината за неочакваната разкрепостеност на Анелия е по-скоро психологическа. Шокът от раздялата с любимия и фактът, че той вече има нов живот с нейната колежка Емилия, както и дете от нея, може би са отприщили желанието й да мери сили с конкуренцията по първичен начин.
Освен че претърпя естетически промени, брюнетката за първи път се съблече както майка я е родила в новия си видеоклип към парчето Трети път.
В лентата певицата се е снимала гола под душа и във ваната, без да разкрива най-същественото, разбира се. Тя винаги е проявявала мярка, стил и класа, за разлика от повечето фолкзвезди.
Друго доказателство, че професионалният живот на певицата е подвластен на личния, е фактът, че почти цялото й творчество е посветено на любимия й Коко Динев. Подобно на Глория, която изпя не една песен в чест на покойния Георги Илиев.
Само като прочетете заглавията на хитовете на Анелия, подредени по хронология – преди, по време и след връзката й с Коко, ще разберете цялата й любовна история. Когато между бизнесмена и младата изпълнителка се зараждаше любов, тя зовеше: Погледни ме в очите... и кажи, че ме обичаш, Искам те, Обичай ме. Докато не сбъдна мечтата си – да стане негова съпруга.
Тогава певицата изразяваше обичта си към Коко по следния начин: Единствен ти, Ти си слънцето в мен, За теб любов, Две тела, Всичко води към теб.


Неочакваният крах в отношенията им доведе и до изстраданите песни със заглавия: Как предаде любовта, Бавно умирах, Без теб, Не знаеш, Още миг остани, Не мога да спра да те обичам, Ден без теб.
Днес певицата е успяла да преодолее раздялата, нещо повече, върнала си е самоувереността и го доказва както визуално, така и музикално. Тя вече пее: Все ми е едно и Трети път.
В излизащия след броени дни нов брой на списание Easy Анелия говори открито за своето минало: “Животът на популярните хора  е по-динамичен и по някакъв начин ги разделя. Проблемът не е толкова ако родителите са разделени, а ако няма уважение между тях. Децата усещат обтегнатите отношения и това ги травмира... Дъщеря ми непрекъснато е в контакт с нас. Нормално е да не може постоянно да е с тати, защото той не живее в София и е малко по-сложно. Тя знае, че ние прекалено много се обичаме и уважаваме с татко й, че тя е най-важното нещо в нашия живот. След време няма начин това да не й липсва, но такава  е нашата съдба и аз я приемам, каквато е. Когато няма липса на любов, смятам че положението не е страшно“, разкрива още изпълнителката.
На въпроса дали Ивон ще се запознае с братчето си - сина на колежката й Емилия, Анелия е категорична: “Най-нормалното и най-естественото нещо е тя да се запознае със своето братче, да го обича. Това зависи и от самата мен и аз ще я възпитам да бъде така. Ивон не знае какво се случва с другото дете, не знае, че има братче. Коментирали сме го с татко й и той не иска тя да знае. Още е малка и не сме сигурни как ще й се отрази новината.“