Таблет Acer Iconia ще бъде спечелен от един от участниците в конкурс на тема Моят Великден, организиран от Атлантис Нет Ботевград. Надпреварата за най-хубава снимка по повод празника се провежда във фейсбук страницата на компанията, а победителят ще бъде избран след гласуване на публиката.


„Това е четвъртият конкурс, който провеждаме на сравнително новата страница на Атлантис Нет във Фейсбук. Досега са се включили около стотина човека със своите творби и хиляди са гласували за фаворитите си“, коментира Тихомир Найденов, управител на Атлантис Нет.


Във великденския конкурс имат право да участват всички граждани на Република България, които имат навършени 14 години и всеки участник има право  на 1 снимка или 1 колаж. Крайният срок за изпращане на творбите е 19 април, а от 20 април тече гласуването на публиката.


„Искаме да стимулираме хората да излязат навън и да се наслаждават на празника, сезона и природата като цяло. В наши дни почти всеки вече ползва Интернет и добрата връзка е базова необходимост за всеки дом, но ние искаме заедно с нашите последователи във Фейсбук да покажем, че животът не се случва онлайн“, допълниха от Атлантис Нет.


За повече информация и включване в конкурса вижте тук: www.facebook.com/AtlantisNetBG/photos/p.1398104933581328/1398104933581328