Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Движението по магистралата затруднено заради аварирал ТИР (допълнена)


Аварирал тежкотоварен автомобил ограничи движението при км 29 в посока София на АМ "Хемус". Това съобщиха от АПИ. Шофьорите трябва да се движат с повишено внимание по обходен маршрут: път I-1 София - Чурек - Жерково - АМ "Хемус".


dir.bg:


Камион-влекач с прицеп, натоварен с алкохол, се e обърна. на магистрала „Хемус”. Заради инцидента трафикът в посока София е пренасочен.


Инцидентът е станал снощи около 23.36 ч. на 29-ия километър от магистралата при тунел „Витиня“, съобщиха от Областната дирекция на МВР-София.


Движението се отклонява през пътен възел „Витинска река“ и село Чурек в посока София, докато се изтегли тежкотоварният автомобил. На място е пристигнал друг камион на фирмата, на който работниците претоварват кашоните с алкохол.


При катастрофата няма пострадали. Причините за нея все още се изясняват. 


Двама души са загинали и 21 са ранени през изминалото денонощие при 18 тежки катастрофи в страната, съобщиха от МВР. Един от пострадалите е с опасност за живота.


В София са регистрирани шест тежки и 164 леки пътни произшествия, при които са пострадали шестима.



Етикети към тази новина:
тиро авария магистрала



Източник: botevgrad.com
Посещения: 3339
Дата: 07.04.2017, 08:04

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 7 години
(+7) 7 0
Avatar
Тези тираджии подпийнали, дрогирани по джапанки. Високи скорости нямам думи. Бесен Бесен Бесен
Guest, преди 7 години
(+2) 2 0
Guest, преди 7 години
(+2) 2 0
Avatar
Толкова интересно е аварирал,че за малко да се обърне с колелата нагоре!
Guest, преди 7 години
(+5) 5 0
Avatar
А тия от АПИ кога последно са минавали по обходният маршрут който посочват на шофьорите? Там на много места просто няма път!
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com