Поводът да качим този материал на Етрополския Клуб Inner Wheel е тяхната инициатива за монтирането на първите соларни пътни знаци в Етрополе.
Като изразяват своята радост от постигнатото, от Клуба благодарят „на всички големи и малки приятели от училищата и детските градини”.
А сега разберете защо.


Скъпи приятели,
първите соларни знаци вече са факт! Тази сутрин бяха монтирани пред СУ „Христо Ясенов” . Искрено се надяваме, че ще допринесат поне малко за безопасността на децата ни. Ето че доказахме онази стара народна мъдрост, която гласи: „Капка по капка – вир става”. А колко далечно и почти непостижимо ни се виждаше ... Но успяхме да поставим началото, заедно с Вас.
Благодарим на всички големи и малки приятели от училищата и детските градини, които превърнаха събирането на капачки в състезание и забавление, на техните родители, на хората, които приеха да оформят пунктове за събиране в търговските си обекти или на работните си места, на всички, които участваха, добавяйки своята „капка” за общата цел. Но най-важното в тази кампания, е именно осъзнаването, че когато работим заедно, няма невъзможни неща!
И не забравяйте, събирането на капачки продължава!


Светли Великденски празници!