Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Вижте Кали без грим

Вижте Кали без грим

Певицата Кали зарадва феновете си като публикува фотоси без грим в социалната мрежа. За часове снимките събраха хиляди лайкове. Певицата посрещна великденските празници сред природата. Преди два месеца кали изплаши феновете си като публикува снимка без грим , цялата обляна в сълзи.


"Това съм аз! Без грим, без фотошоп, без престорена усмивка или нацупени устни. Не, не съм нито в Бали, нито на Малдивите - в къщи на дивана съм. И изобщо не ми е весело. Тъжно ми е. Защо ви споделям това ли? Не за да ме съжалявате, а за да уважавате хората като мен. Често пъти след такова състояние излизаме на сцената и трябва да се смеем и да забавляваме. И често пъти някои си мислят: "тази се е надрусала" или "пияна е " или "тъпа ку..ва" или Бог знае още какво. Нищо подобно - просто се мобилизираш и работиш.


Не съм само аз, и моите колеги често си поплакват, но не са посмели да ви го споделят! И на нас понякога не ни достига същото, както и на тези, които не са известни - нещата, които не се купуват с пари! Пиша и се чудя дали да го споделя?



Етикети към тази новина:
Кали



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 2963
Дата: 17.04.2017, 11:56

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 7 години
Guest, преди 7 години
Avatar
Една красива майка на три деца, навършила 40 години.
Guest, преди 7 години
Guest, преди 7 години
Avatar
Я да видим прасеницата Свиначева без грим ?
Уауууу пача!
Guest, преди 7 години
(+3) 3 0
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com