На 13 и 14 май - събота и неделя, Ботевград ще бъде домакин на един от зоналните турнири за момчета до 12 години с участието на Балкан. Съперници на възпитаниците на треньора Николай Пеев ще бъдат още три отбора - Рилски спортист Самоков и столичните Ахил и Шампион 2006.


Утре 12-годишните на Балкан ще имат два мача. В първия от 10 сутринта играят с Ахил, а от 18 часа техен съперник ще бъде Шампион 2006. Последната среща на нашите момчета по програма е в неделя от 12 часа с Рилски спортист.


Също в събота и неделя в София ще бъдат излъчени още два от финалистите. Другите четири зони вече се провдедоха. От тази във Варна се класираха Черно море и Доростол Силистра, от зоната в Хасково финалистите са Хасково и Левски, отпадна миналогодишният шампион Академик Бултекс, а от тази в Сливен - домакините от Сливен и Дунав Русе. Най-оспорван бе зоналният турнир в Троян, като първите два отбора от него са ЦСКА и Етър Велико Търново, домакините от Троян останаха трети след загуба с 1 точка от ЦСКА и с 10 от Етър.