Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Шеф Петров пак обижда колегите си

Шеф Петров пак обижда колегите си

Шеф Петров за пореден път доказа, че е от готвачите, които не пестят обиди към колегите си. Ето какво написа в профила си в социалната мрежа Петров:


"Един смотльо сега ми писа, че сме имали Кулинарна Гилдия, която съм обидил :))) и отиде да сменява мазнината във фритюрниците..... Имаме гилдия на дълги маси в кръчмите и чалготеките, добрите шефове които с гордост мога да нарека Мои Колеги и бих направил всичко за тях, не са в Гилдиите Ви Смотани-Кръчмарски!..... то не може и да го прочетете това, защото съм ви блокирал отдавна.....даже не ви помня имената! Ако случайно, поглеждате тайно....Да знаете, че младите и честните идат...и ще ви изметат, после лицемерчетата до вас дето ви лижат тъпите ножчета, ще ви крещят в лицето колко сте били гадни!!!!


Майсторът на модерната фюжън кухня преди година скъса нервите на колеги си - Лео Бианки, дуото Лора и Стоян от Нова, Ути Бъчваров и Таньо Шишков. Шестимата кулинари цяла седмица вечеряха заедно в шоуто "Черешката на тортата", но вместо храната да им донесе добре прекарани часове на масата, шеф-готвачът развали настроението на всички и предизвика редица скандали. Изявеният майстор на вкусовете разкритикува жестоко ястията на всички участници, а дори и обиди някои от тях.


Ути бе наречен "невежа" и обвинен, че за 20 години в телевизията не е допринесъл с нищо особено за културата на хранене. Таньо Шишков отнесе остри думи- бил приготвил вечерята си с помощта на ученици от Професионалната гимназия по туризъм "Алеко Константинов" в Банкя. Ути отвърна на удара и нападна миналите изяви на Петров в ТВ7, които оцени като слаби. Шишков пък го попита риторично: "Кой беше ти, по дяволите, че да обиждаш хората?". След това младият кулинар изрази съжаление за участието си в шоуто и сподели, че на всички ще им олекне, щом приключат с гостуванията.



Етикети към тази новина:
Шеф Петров



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1696
Дата: 19.05.2017, 11:35

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 7 години
(+3) 3 0
Avatar
Ути е чревоугодник, не е никакъв готвач!
Guest, преди 7 години
Avatar
Ути е артист и между другото готвач.
Guest, преди 7 години
(+4) 4 0
Avatar
Ути е нито риба, нито рак. Нито е артист, нито е готвач.
Guest, преди 7 години
Guest, преди 7 години
(+2) 2 0
Avatar
Ути е грубиян и невъзпитан дебелак!
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com