Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Мишо от "Не така, брат!" става преподавател

Мишо от "Не така, брат!" става преподавател

Главният герой в уеб тийн сериала "Не така, брат!" - Мино Караджов, който изпълнява ролята на малкия гений Мишо, ще се включи в Националната седмица на детската книга, която ще се проведе от 1 до 7 юни в София.


По време на събитието Мино ще се срещне с деца и тийнейджъри, които искат да развиват своите умения по писане и ще им представи книгата "Дневникът на Мишо", която е създадена по мотиви от сериала. Задачата, която Мино ще даде на децата, е да напишат една допълнителна глава към книгата "Дневникът на Мишо".


В нея те ще трябва да опишат това, което най-силно ги вълнува от живота им в училище - отношенията със съучениците, учителите, любимият им предмет и т.н. Мино ще насърчи креативността на децата, които ще трябва да развихрят въображението и писателските си възможности в рамките на уъркшопа.


Всеки, който иска да се запише за участие, може да го направим през сайта на организаторите на събитието. Срещата ще се състои на 3 юни от 15:00 часа в литературен клуб "Перото".


 



Етикети към тази новина:
Мино Караджов преподавател



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 930
Дата: 24.05.2017, 13:47
Подобни новини

Няма намерени подобни новини.

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com