Настъпи моментът, в който Випуск 2017 на ПГТМ „Христо Ботев” се разделя официално със своето училище. Завършването на средното си образование абитуриентите ще отпразнуват тази вечер в РИУ Правец Ризорт. 


Както всяка година на този ден, завършващите ученици – красиви, елегантни, усмихнати и видимо развълнувани, се събраха в двора на професионалната гимназия, изпълнен с още по-развълнувани техни близки, приятели и любопитни зрители.


С какви автомобили пристигаха абитуриентите, с какви прически бяха и какви тоалети и аксесоари бяха подбрали за своя бал, няма да коментираме. Защото всичко това е въпрос на личен избор, виждане и усещане. По-важно е да се чувстват удобно, да са щастливи и да изживеят пълноценно един от най-хубавите моменти в живота си, за да си спомнят често за него с приятно чувство и приповдигнато настроение. Пожелаваме им го от сърце! 


Тази година ПГТМ „Христо Ботев” изпраща над 80 зрелостници от четири паралелки. Преди да се отправят към мястото, където ще се състои дългоочакваната празнична вечер и да се отдадат на приятни емоции, абитуриентите и техните учители поднесоха цветя пред паметника на своя патрон в двора на училището и си направиха снимки за спомен.