Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Атанас Колев скочи на Мария Илиева

Атанас Колев скочи на Мария Илиева

"Никога не съм имал договор с лейбъла на Мария Илиева. През тези почти 2 години щяхме да подписваме договор, адвокатката постоянно подготвяше. Аз бях човекът, който искаше да подписва договор. В мой интерес беше да се обвържа с тях, но не се стигна. Това заяви Атанас Колев в предаването "Всеки следобед с Криси" по Канал 3, съобщи Блиц.


"През януари ми предложиха да подпиша договор, който изобщо не ме удовлетворяваше. Не исках да го подписвам, исках да си тръгна с добро, но явно ги сърбят бузите и започнаха да се обтягат нещата. Благодарих, реших, че всичко трябва да приключи и да поема по своя път", разказва младият рапър.


"Започнаха да се случват неща, които ме накараха да си отворя очите и да напиша тази песен. Всяка една дума е наистина искрена и хората го виждат това нещо. Първият коплет е написан преди да се разделим окончателно със "Стерео стая", видял съм някакви неща в музикалния свят", споделя Наско Колев. Той не крие, че се радва, че живее във Варна, а не в София. "Оставям си себе си, това ме държи на земята. Ако дойда в София и започна да ходя в техните среди, това те променя", допълва изпълнителят на "Честно и нечестно".



Етикети към тази новина:
Атанас Колев Мария Илиева



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1915
Дата: 11.06.2017, 15:21

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com