Днес децата от школите по изкуства при НЧ "Тодор Пеев-1871" гр.Етрополе показаха наученото през годината


Стана традиция в края на учебната година школите по изкуствата при НЧ "Тодор Пеев-1871" гр.Етрополе да покажат наученото пред публика. И човек неволно си спомня за радините вълнения от романа „Под игото” на Иван Вазов.
Не по-малки бяха вълненията и тази вечер на учениците от школите по пиано, тамбура, акордеон и гъдулка в малкия салон на читалището. С помощта на своите преподаватели Цветанка Николова и Даниел Борисов вложиха много старание да покажат най-доброто от себе си. Вярно, оценки при този своеобразен изпит не се пишат, но когато те гледат и слушат толкова хора, си е направо страшничко. Особено за неукрепналите детски души. При това, когато си на сцената.
Най-много бяха изпълненията от школата по пияно, не бяха малко и тези с тамбурите и гъдулките, а акордениста беше само един. Всички те изпълниха произведения от различни жанрове:  от закачливи, хумористични мелодиики, народни песни, та до откъси от класиката.
Изпълннията им уважиха председателят на Общинския съвет Марин Маринов, председателят на НЧ „Тодор Пеев-1871” Христо Андреев и Росица Иванова - началник-отдел "Социална политика, спорт и туризъм" в общинска администрация.
И както си е редно, в края на учебната година учениците получиха своите документи за завършен клас.
Получиха и шоколади от общинското ръководство. А двамата ръководители – много цветя от благодарните родители на децата.
След всичкото това – обща снимка за спомен.