Преди малко на главния път Е-79 при отклонението за Скравена се удариха два леки автомобила.  Фолксавген „Голф” е излизал от Скравена и при включването му на  Е-79 в него се удря  Фолксваген „Бора”, който се е движил по главния път.
При удара е пострада жена, която е била в „Бора”-та, със съмнение за счупена ръка тя е закарана в ботевградската болница.
Шофьорът на голфа обяснил пред полицаите, че бил спрял на знака „стоп”, но не видял друг автомобил преди да се включи в движението. Алкохолните проби и на двамата водачи са отрицателни.
Движението в този участък на главния път се осъщестрява в едната лента, на мястото има полиция.


Областна дирекция на МВР - София:


Около 12:15 часа вчера в РУ - Ботевград постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие на главен път 1-1. Полицейски служители извършили оглед на място и установили, че лек автомобил „Фолксваген Бора“ се е ударил в отнемащия му предимство лек автомобил „Фолксваген Голф“. Пострадали са две жени: 70-годишна, настанена за лечение със счупено ребро, без опасност за живота и 33-годишна - със счупена кост на дясна длан. Водачите на двата автомобила са изпробвани за употреба на алкохол; резултатите им са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.