Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Обиден, Ед Шийрън напусна Twitter

Обиден, Ед Шийрън напусна Twitter

Ед Шийран получи толкова много критики в интернет след участието си във фестивала Гластънбъри, че реши да напусне социалната мрежа Twitter.


Певецът изпълни сензационен репертоар като хедлайнер на музикалния фестивал, но въпреки това бе залят с поток от обиди и омраза.


Най-много са обвиненията, че изпълнителят е използвал синбек, вместо да свири на живо, а много потребители му написаха, че не заслужава мястото си на фестивала.


В отговор на това Ед Шийрън коментира, че напуска акаунта си в Туитър. Певецът е изключително разочарован от негативните коментари. "Приключих с Туитър, наистина. Не мога повече да чета. Един злобен коментар проваля целия ми ден. Единственото, което можеш да намериш там са хора, които оставят гадни, обидни коментари. Главата ми не го побира - как може някой толкова много да ме мрази," споделя музикантът.


Ед има 19 милиона последователи в Туитър, които обаче винаги могат да го следят в Инстаграм, където профилът му все още е активен.



Етикети към тази новина:
Ед Шийрън Twitter



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1397
Дата: 05.07.2017, 18:43

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 7 години
(+8) 8 0
Avatar
Най-добрия композитор и музикант от няколко години. Изключително скромен и обичан от публиката. За пет години не съм чел негативен коментар от него за колегите му. На което те отвръщат с омраза, защото всяка негова песен, веднага става световен хит.
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com