В общинска администрация Ботевград е постъпило искане от Мила Иванова - управител на ОП „Обредни дейности“ – Ботевград, за неотложен ремонт на покрива на административната сграда в гробищния парк. Също така е постъпило и искане от Цеца Цонкова - кметски наместник на Елов Доп, за предприемане на спешни мерки за укрепване на мостовото съоръжение намиращо се в землището на селото. 


Постъпили са и сигнали от тел. 112, както и от кметските наместници на Рашково и Радотина, за прекъснати пътища, водещи от селата до махала Стойково Краище в Рашково, махала Петров Кръст, както и жалба от живущите в махала Лъга в Радотина. След направен оглед на описаните в жалбите и сигналите общински съоръжения, ръководството на общината е внесло в Общински съвет Ботевград докладна записка с искане за отпускане на финансови средства за ремонт на 4 обекта. Общата стойност е до 49 000 лева с включен ДДС.


Ето и обектите, които предстои да бъдат ремонтирани:


1. Обект: „Основен ремонт на покрив на административна сграда в гробищен парк Ботевград“. 


2. Обект: „Ремонт на мостово съоръжение в Елов Дол на път SFO 3056“.  


3. Обект: „Частично възстановяване на път с полагане на трошенокаменна настилка за махала Стойково Краище в Рашково". 


4. Обект: „Частично възстановяване на път с полагане па трошенокаменна настилка за махала Петров Кръст и махала Лъга в Радотина“.