Ръководството на Дамски клуб към ПП НФСБ в Ботевград бе официално представено на среща с членове и симпатизанти на партията. Срещата се проведе  днес в залата на партерния етаж на общината. Председател на Дамския клуб е Десислава Иванова. Тя работи като екскурзовод в Исторически музей – Ботевград. Секретар на организацията е Румяна Колева, която работи в Дом за възрастни хора „Д-р Адриян Атанасов”.


На срещата присъстваха Стоян Стоянов – областен  координатор на НФСБ, Георги Шарков – председател на местната структура на партията, и Виолета Орманджиева – секретар. И тримата пожелаха успех на Дамския клуб и поеха ангажимент да подкрепят неговите инициативи. 


От своя страна Десислава Иванова благодари за оказаното й доверие. „Много Ви благодаря, че сте тук. Трогната съм, че всеки от Вас е отделил от ценното си време в петък вечер и е отложил доста от проектите си, за да дойде и да стане част от една изключителна, надявам се, гъвкава бъдеща организация, която има един основен принцип – любовта към България. Нищо повече. Мисля, че любовта към България е достатъчна, за да бъдем единни и сплотени. Отвъд всякакви дрязги, отвъд всякакви лични ежби и всякакви стремежи. Влизам в ролята си на председател само докато Дамския клуб тръгне и го организирате, след което вярвам, че някоя от Вас, която е най-амбициозна, има най-много идеи за осъществяване, която е най-добрият организатор, ще може да поеме от мен този клуб и ще може да го развива”, каза тя. 


Първата задача, която си поставя Дамски клуб към НФСБ Ботевград е да помогне за възстановяване на липсващите части от паметника на Незнайния воин, който се намира на площада, носещ същото име. 


Друга тема, дискутира по време на срещата, бе за рушащата се сграда на военния клуб. Областното и общинското ръководство на НФСБ поеха ангажимент да придвижат този въпрос до министъра на отбраната.