Във връзка с Комуникационната стратегия на Република България за Европейския съюз за 2017 г., десетата годишнина от членството на България в ЕС и българското  председателство на Съвета на ЕС, Областната администрация на Софийска област и Община Ботевград организират публичен дебат, който ще се проведе на 02.11.2017 г. от 16.00 часа, в Международно висше бизнес училище - град Ботевград, зала 2.1, ет.2, ул. „Гурко“ №14 .


Целта на инициативата е провеждане на  активен диалог с гражданите по европейските въпроси в отговор на техните очаквания за повече сигурност, заетост и устойчив растеж, като се има предвид търсения от страната ни баланс между специфичните приоритети на държавите членки и стратегическите приоритети на Европейския съюз за постигане на реални, видими резултати по места.


Очакваните резултати от публичния дебат са повишена информираност и осведоменост, обмен на добри практики за насърчаване на ефективното партньорство с бизнеса и местните общности. 


Във форума ще участват представители на местния и регионален бизнес, неправителствен сектор, медии, държавна администрация, експерти и широка общественост. Проведеният публичен дебат ще бъде отразен и популяризиран чрез регионалните медии.


Областна администрация и Община Ботевград имат удоволствието да Ви поканят за участие в публичния дебат.


Моля в срок до 18.10.2017г. да потвърдите участие на тел.: 0723 66604, моб.: 0888098079 или електронна поща s.gramatikova@botevgrad.org.