Нов модерен салон за красота - “Pellucci“, отвори врати в Ботевград. Салонът предлага всичко за Вашето отлично самочувствие! Елате и се убедете в това! Салон “Пелучи“ работи за Вас!


За всеки човек правилната грижа за външния вид е един от основните фактори за формиране на добро самочувствие във всяка ситуация – сватба, рожден ден, годишнина от важно събитие, в ежедневието… Освен това добрият външен вид не остава незабелязан от страна на околните. Впечатление правят и идеално поддържаната коса, и красивият маникюр…


Сигурно много от Вас, колкото и да са опитвали сами вкъщи, невинаги са успявали да постигнат най-добрите резултати в това отношение. Ето защо е необходима професионална помощ. Ако се питате къде да я откриете - отговорът е: В салон за красота „Pellucci“!


По какво се отличава той от останалите салони?


* В него се предлагат висококачествени козметични услуги на достъпни цени – фризьорски


услуги, маникюр, педикюр, ноктопластика.


*В него работи сплотен екип от професионалисти с доказан опит и единствени по рода си умения.


* Индивидуално отношение и внимание към всеки клиент. 


* Гарантирано безкомпромисно качество по отношение на оборудването и всички използвани материали.


* В него ще се насладите на спокойна, уютна и отпускаща атмосфера.


* Салон за красота „Pellucci“ е оборудван с най-новите уреди и инструменти на пазара, съобразени с най-високите изисквания за чиста и здравословна среда.


* С цел максимална удовлетвореност на клиента, професионалистите, работещи в него, постоянно следят за най-новите тенденции в своята област.


Салонът предлага широка гама от различни по вид, размер и цвят камъни, както и над 60 цвята гел лак, удовлетворяващи и най-взискателните клиенти.


* В салон за красота „Pellucci“ удобството на клиентите е от първостепенно значение. Затова той обединява няколко козметични услуги под един покрив.


* Салонът предлага специална услуга – безплатна процедура за рожденици, от която те могат да се възползват една седмица преди или след рождения си ден.


* Налична база данни на използваните от клиентите услуги, която дава възможност те да се възползват от същата услуга при следващото посещение.


* В салон за красота „Pellucci“ клиентите могат да открият още и витрина с широка гама от продукти за косата и маникюра.


* Обектът се намира на изключително удобно и комуникативно място. Клиентите могат да заплашат в кеш и чрез ПОС терминал. 


Ето какво сподели и професионалният фризьор на салон за красота „Pellucci“ за себе си и своята професия: „Фризьорството е изкуството да се подрежда косата в съответствие с модните тенденции и индивидуалните характеристики. За себе си мога да кажа, че съм горда и щастлива от факта, че имам такава силна амбиция, която никога не се изчерпва, и благодарение на нея постигам безупречните резултати, към които винаги съм се стремяла. Старая се винаги да давам най-доброто от себе си, за да могат моите клиенти да почувстват, че получават най-доброто за тях. Когато те са щастливи, щастлива съм и аз!!!“.


Когато имате нужда да изглеждате зашеметяващи и различни, когато искате да очаровате, покорявате и заблестите – не се колебайте да потърсите услугите на салон “Pellucci“! Професионалният екип, който ще Ви посрещне, е Вашият верен съюзник по пътя към спиращия дъха външен вид!


Адрес: Ботевград, бул. „3-ти март“ №85 (до офис на „Спиди“)


Фейсбук - https://www.facebook.com/PellucciBeauty/


0876 69 00 79 - Поля (маникюрист)