За осма поредна година Дамски клуб „Инер Уил” - Ботевград организира коледно забавление за деца с увреждания. Събитието се състоя вчера на обичайното място – ресторант „Камелиите”. Общо 45 деца от Дневен център за деца и младежи с увреждания и Център за социална рехабилитация и интеграция на деца бяха поканени на празненството. Те бяха придружени от своите родители и служители в двете социални структури, създадени по проекти на община Ботевград. Благотворителната проява бе уважена и от представител на общинската администрация – Николета Иванова – началник отдел „Хуманитарни и социални дейности”. 


И този път собственичката на ресторанта – Камелия Ценева, бе подредила маса, изобилстваща от специално приготвени сладки и солени вкусотии. Изискано допълнение към тях бяха мини фонтан за шоколад и купи с резенчета плодове. 


Поздрав и пожелания към скъпите гости отправи президентът на Дамски клуб „Инер Уил” д-р Марияна Горгачева. Тя поднесе на всяко дете плик, пълен с лакомства. Част от тях са предоставени от магазин Кауфланд в Ботевград, за което организаторите изказват своята благодарност на ръководния екип на търговския обект, както и на централното управление на веригата. 


Инициативата на Дамски клуб „Инер Уил” достави истинска радост и разнообрази ежедневието на децата. Това пролича от сияещите им лица.