Ротари клуб и ИнерУил – Ботевград изказват свята голяма благодарност към всички участници в благотворителната вечер, осъществена от двете организации в навечерието на Коледно-новогодишните празници.


В писмо на двата клуба, изпратено днес до местните медии, се казва:


Огромна благодарности към всички хора, които се присъединиха към нашата инициатива и дариха средства за осъществяване на каузата, която подехме - изграждане на модерна детска площадка съвместно с община Ботевград. Тук важно е не това кой колко е дарил, а фактът, че е отделил от своите лична средства със сърце!


Вече е традиция всяка година да осъществяваме поредната си благотворителна инициатива. Размерът на събраните средства тази година – 8 203 лева, е показателен за все по-нарастващото доверие на хората към нас и  нашите действия. Благодарим!


За да запазим това доверие, ние по традиция публично и чрез средствата за осведомяване ще отчетем как и за какво са похарчени парите.


В тази връзка изказваме своята голяма благодарност и към местните медии, благодарение на чието любезно съдействие нашите инициативи стават обществено достояние и все повече хора подкрепят идеите ни.


Новата 2018 г. вече започна. Нека си пожелаем да е хармонична и уютна за всички ни!


Нека ни среща все по-често с добри хора и да провокира все повече добри дела!