Треньорите Хаджисотиров и Видич ще си изберат отбори със специално шоу в четвъртък


За първи път в 15-годишната история на 100% Power Maча на звездите аматьори ще се борят срещу професионалисти в трите конкурса – тройки, умения и забивки. През тази година BGO Software баскетболната лига ще излъчат представители в конкурсите, които ще се включат редом със шестимата професионалистите в битката за индивидуалните титли. 


Организаторите от „СпортЛаб” и Национална баскетболна лига обявиха, че в името на баскетболното шоу към шестимата участници във всеки конкурс ще бъдат добавени победителите от аматьорските турнири и ще премерят сили с професионалистите.


На пресконференция в четвъртък, 12 април в зала „ГАЛЕРИЯ” на Национален Студентски Дом (площад "Народно събрание" 10, ет.1), със специална шоу процедура треньорите Людмил Хаджисотиров и Небойша Видич, ще изберат кой от двата отбора „TOYOTA” или “CREDIHELP” ще водят в 100% Power Мача на звездите. След това ще се определи и към кой отбор ще се присъединят помощник -треньорите – Георги Давидов и Александър Дяковски. 


Билетите за 100% Power Maча на звездите може да намерите в мрежата на Eventim, както и онлайн. Към момента те са с цена 5 лв., а в седмицата на 100% Power Мач на звездите (след 15 април) ще струват 7 лв. Организаторите обещаха, че ще направят много приятна изненада за феновете - ще раздадат специална награда и няколко утешителни награди, които ще бъдат изтеглена с томбола от първите 1000 закупили билети за двубоя.


Междувременно станаха ясни съставите на отборите в аматьорския 100% Power Мач на звездите. Те ще бъдат разпределени в отборите „ЗАПАД” и „ЦЕНТЪР, ИЗТОК, ЮГ”:


ОТБОР „ЗАПАД”:


Янко Янчев  (треньор)


Матей Митев 


Дамян Стоянов  


Атанас Даракчиев 


Антонио Антов


Радостин Димитров  


Иван Стойчев 


Йордан Георгиев 


Владимир Георгиев 


Христо Гатев


Симеон Ценов 


ОТБОР „ЦЕНТЪР, ИЗТОК, ЮГ”: 


Саша Топчев (треньор) 


Димитър Янчев


Тодор Куртев 


Тони Личев


Кирил Дялков 


Богомил Дичев


Николай Шатъров


Милен Желев


Николай Златков 


Найден Найденов


Стоян Даракчиев