Продължава запълването на дупките по пътната мрежа на Ботевград. От общинско предприятие БКС днес завършиха оформянето на проблемните зони и започна полагането на асфалтово покритие по ул. „Хаджи Димитър“. Паралелно с това се извършва и изкърпването на дупки по улиците „Георги С. Раковски“, „Захари Стоянов“, „Иван Вазов“ и „Цар Иван Шишман“ с така наречената инжекционна технология.


След изкърпване на дупките по улиците в града, ще започне възстановяване на пътната настилка по улиците в селата.    


По график продължава и миенето на улици в Ботевград. Днес бяха почистени улиците „Захари Стоянов“ и „Иван Вазов“. Утре - 17 април, е ред на ул. „Цар Иван Шишман“, съобщиха от общинското предприятие. 


Косенето на тревните площи в града също е в ход. Работници на общинското предприятие обработват зелените терени по цялата дължина на булевард „Цар Освободител“, от сините плочки до пътен възел Ботевград. Косене на тревните площи тече и в градския парк. Също така днес бе окосено игрището на стадион „Христо Ботев“. До два дни ще бъде подкосена и тревата на стадиона в Трудовец, и тренировъчният терен до зала „Арена Ботевград“ (герена).