Над 100 социални предприятия от България, Франция, Италия, Гърция,Турция,Словения и Испания представиха продуктите си по време на седмото издание на Европейския форум за социални предприятия.
„МИР-И” ЕООД взе участие в изложението и показа дървени изделия и мебели.
Панаирът беше официално открит  на 16 април в зала ЕФЕ на столичния хотел ,,Маринела” от Кмета на София, Йорданка Фандъкова.
На церемонията присъстваха и заместник-министър председателят Валери Симеонов, еврокомисарят по заетостта, социалните въпроси, уменията и трудовата мобилност Мариан Тейсен, Министърът на труда и социалната политика Бисер Петков и председателят на комисията по труда,социалната и демографската политика в Народното събрание Хасан Адемов.
Европейският панаир на предприятия и кооперации от социалната икономика е уникален за Европа делови форум. Той събира организации и фирми на хора с увреждания, за да демонстрира резултатите от тяхната дейност.
Изложението показва как животът на хората с увреждания може да бъде достоен и пълноценен, как техният принос в общото развитие става все по-голям.