Мястото се намира близо до Стубеля. То с готовност ще приюти всеки, потърсил приятна отмора и спокойствие сред прохладата и свежестта на гората. 


За да направи това място още по-привлекателно и удобно за посетители, наш съграждани, напълно доброволно, го превърна в кът за отдих, който се вписва в заобикалящата го среда. Както се вижда от снимките, които публикуваме, за създаване му, са използвани само естествени материали. Там има навес, маси с пейки, чешма, корита за изстудяване на напитки, закачалка за дрехи, дори черги за постилане на пейките. Мястото е добре почистено, както и пътят до него. 


Излишно е да уточняваме, че човекът, сътворил този кът за отдих, истински обича природата и умее да се наслаждава на нейната красота. Той силно се надява, че това място ще се превърне в любимо на много хора. А те, от своя страна, ще съумеят да го опазят чисто и непокътнато. Друго негово желание, което несъмнено ще срещне подкрепа от радетелите за опазване на околната среда, е да не се отсичат маркираните дървета в този район.  


Мястото за отмора в местността „Стублата” бе завършено преди около две седмици, но вече радва посетителите и буди възхищение у тях.


Не споменаваме името на инициативния мъж, тъй като той категорично отказа да се афишира самоличността му.