Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров от Атака е изпратил ново писмо до Президента на републиката Румен Радев с искане да смени името на връх „Мусала” на Свети Иван Рилски.
Ето какво се казва в писмото:
 
 „Едно от първите неща, които направих след встъпването си в длъжност,  като областен управител на тази най-голяма област в България,  беше да се обърна към Вас, вярвайки, че Президентът на всички българи осъзнава отговорността от това да направи така, че най-високият връх на Балканите да носи достойното име – Свети Иван Рилски. В това писмо обосновано, мотивирано и подробно Ви предложих смяна на името.
Дълго анализирах отговорът получен от Вашата администрация, три месеца по-късно, и недоумявам как може основните мотиви с които СЕ ОТКАЗВА преименуването на върха да са, че въпросът е сложен и дискусионен и това предполага широк кръг от консултации с експерти и специалисти, сериозен  обществен дебат, както и че преименуването би довело до прекъсване на историческата памет.
 
По-малко от година след този отговор, без притеснения от прекъсване на историческата памет и широк кръг от консултации и сериозен обществен дебат, по инициатива на общинския съветник от АТАКА – Михаил Михайлов, общинските съветници на Стара Загора смениха турско-арабските имена на  838 месности в района, запазвайки българщината и своята родова памет!
 
С Вас сме се срещали не веднъж и сме обсъждали важни за националната ни сигурност и военновъздушните сили теми, за които в миналото сме имали единомислие. Нека този наш диалог не се превръща в антагонизъм, защото смятам, че като българи сме длъжни пред родината, обществото и  родителите си, да направим така, че децата ни да са горди, че са БЪЛГАРИ!
Във време, когато националното единство е това от което се нуждаем всички, отказвам да повярвам, че Вие като Президент защитавате позиции близки до ДПС. Един български генерал няма право да постъпва по подобен начин!”  -е казва в писмото на областния управител на Софийска област Илиан Тодоров до президента Румен Радев.