Съперничеството между Левски Лукойл и Балкан ще продължи и на още един фронт, след като жребият постанови двата клуба да играят един срещу друг още в четвъртфиналите на турнира за Ефбет Купата на България. Двата тима ще се изправят един срещу друг на 27 декември и 16 януари, като домакин на реванша са Ботевградчани. Двата тима са сред фаворитите в НБЛ, а освен това са в една група и в турнира ФИБА Къп.


Интересен се очертава и сблъсъкът между последните два тима, носители на трофея Рилски спортист и Берое, които ще се изправят един срещу друг в четвъртфиналите. Другите двойки са Академик София – Спартак Плевен и Академик Бултекс 99 – Ямбол.


 В полуфиналите, които също ще се играят на разменено гостуване ще се изправят победителите от двойката Левски Лукойл – Балкан срещу спечелилият между Академик Бултекс 99 – Ямбол. Другият финалист ще бъде излъчен от сблъсък между победителите в двойките Рилски спортист –Берое и Академик София – Спартак Плевен. Тези мачове е се играят на 13 и 16 февруари.


 Финалът е на неутрален терен – в Арена Асарел в Панагюрище на 2 март.