В навечерието на най – светлите християнски празници Коледа и Нова година в Дома за стари хора бе организирано Коледно тържество. На него присъстваха Кмета на Община Етрополе Димитър Димитров, Росица Христова – заместник-кмет на Община Етрополе и Росица Иванова – Началник отдел „Социална политика, спорт и туризъм“.
Директорката на дома за стари хора Цветелина Петкова поздрави присъстващите и гостите с „Добре дошли“ и пожела на всички през идната 2019 година да бъдат здрави, много щастливи и добри. Думата бе дадена на Кмета на Община Етрополе г-н Димитър Димитров, който отправи пожелани към всички да бъдат здрави, щастливи и благословени. След поздрава на г-н Димитров, бабите и дядовците от Дома споделиха проблеми, а от своя страна ръководството на Общината предложи решения за справяне с тях.
Коледното тържество продължи с подаръци и песни, които бяха изпълнени от Вокална група „Оренда“ с ръководител Петя Цекова. С изпълнението на едни от най – запомнящите се песни, те върнаха потребителите назад във времето.
Текст и снимки: Общината