Любимият съдия на ПФК Левски, човекът, който отмени знаменития автогол на Бисер Иванов - Иван Леков, е пред угрозата да влезе зад решетките, ако няма 10 000 лева. Това е гаранцията, която ще поиска столичната Прокуратура, за да не остави на топло заместник-председателя на ДАМС.

 Вицето на Весела Лечева се е обадил вчера на Борислав Михайлов, за да му каже, че може да пропусне вторнишкото заседание на Изпълкома. Членът на футболната управа е привикан на разпит в столичната Прокуратура, където записите на Христо Ристосков са по-въртени от "Властелина на пръстените".

Леков е заподозрян, че е прибирал пари от реферите, за да ги тика в международната ранглиста. Разпитът на екс-рефера съвпада със сбирката на Изпълкома, която трябва да бистри точно неговата съдба. Тази на другия заподозрян - Борислав Александров, вече е ясна. Шефът на реферите ще бъде освободен от длъжност, а мястото му заема Ичко Лозев.

Самият Леков пък е помолен от Весела Лечева да си подаде оставката както в ДАМС, така и в БФС, като легендарната стрелкиня е потвърдила, че зад желанието й стои и министър-председателят Сергей Станишиев.