Утре - 23 февруари, започва пролетният полусезон на Югозападната трета лига. В първия кръг отборът на Балкан ще бъде домакин на Септември Симитли. Срещата е от 14.00 ч. на градския стадион "Христо Ботев".


След не толкова убедително представяне през есента, и двата тима се намират в долната половина на класирането. Нещо повече, те са съседи - Балкан е на 13-то място, Симитли - на 14-то, като са с по 17 точки. Любопитното е, че и двата отбора имат еднакъв баланс - 4 победи, 5 равни и 8 загуби.


И Балкан, и Септември Симитли ще излязат в утрешния двубой с доста променени състави в сравнение с есента. В състава на домакините има няколко нови имена - това са Стоян Манолски - централен защитник, идва от Вихрен, Мартин Вълчинов - ляв халфбек, от Спортист Своге, полузащитникът Стефан Аличков, дошъл от Верея, Кристиян Ковачев - централен нападател, голмайстор в изиграните предсезонни контроли, идва от Миньор Перник, и Ясен Георгиев, юноша на Царско село. Балкан бе напуснат от Цветелин Цаковски, който се премести в Чавдар Етрополе, но пък в тима се завърна Ивайло Златев.