Тримата играчи от Балкан, избрани за Престиж Мача на звездите, ще бъдат в един отбор.Това стана ясно днес, след като капитаните на двата отбора Николай Върбанов и Конър Франкамп, получили най-много гласове във вота, избраха своите отбори в Стара Загора. Припомняме, че шоуто ще бъде на 21 април от 19:00 часа в "Арена Шумен".


Брендън Браун, Александър Гаврилович и ЛаМаркъс Рийд ще бъдат част от отбора на Николай Върбанов и още трима играчи на Спартак  - Цветослав Острев, Иван Лилов и Константин Коев. Техни съотборници ще бъдат още Айзея Уилямс от Ямбол, Питър Олисемека от Академик Бултекс 99 и трима играчи от Левски Лукойл - Христо Захариев и близнаците Калоян и Деян Иванови.


В отбора с капитан Конър Франкамп ще бъдат Александър Груев, Патрик Рембърт, Трентън Когинс, Божидар Аврамов, Джейлън Дженкинс, Васил Бачев, Антъни Гуджино, Александър Янев, Георги Боянов, Ларон Смит и Малик Диме. 


Целия избор от днес можете да гледате на фейсбук страницата на Престиж Мача на звездите - www.facebook.com/BulgarianAllStarGame/.


В понеделник, 15 април, ще бъдат обявени и спонсорите на двата отбора, които ще дадат имената им. Това ще стане на пресконференция в Шумен. Тогава ще бъде обявена пълната програма и треньорите на тимовете. Към Александър Дяковски и Галин Стоянов ще се присъединят още двама специалисти, обявиха организаторите.


16-ото издание на Престиж Maч на звездите е организирано от "СпортЛаб" ЕООД, Българската федерация по баскетбол, Национална баскетболна лига и Община Шумен. Телевизионен партньор на двубоя е традиционно Българската национална телевизия, която ще излъчи на живо двубоя. 


За първа година в звездния мач влиза нова топка на марката „MIKASA”, която играчите ще имат възможност да изпробват. Тя се предоставя от генералното представителство на ASICS у нас - "Кей Дифужън Спорт". 


Феновете на спорта и баскетбола от Шумен и цялата страна могат да купуват билети в мрежата центрове на "EasyPay" или онлайн от следния линк: https://epaygo.bg/7864928101