Шампионът ЦСКА постигна победа с 2:0 над гостуващия тим на Вихрен Сандански в мач от осмия кръг на родния шампионат. И двете попадения за „червените” паднаха след статични положения през втората част.

Първо смяната Удоджи откри в 50-ата минута с глава след центриране на Здравко Лазаров от корнер. Крайния резултат оформи защитникът Кирил Котев в 92-ата минута след ново центриране на Лазаров.

Така армейците излизат отново на върха в подреждането, измествайки Сливен, който бе начело за няколко часа след успеха си над Ботев с 3:1.

Първото полувреме на стадион „Българска армия” премина доста мудно и двата тима не успяха да създадат никакви интересни положения пред двамата вратари.
 
На почивката наставникът на ЦСКА Димитър Пенев предприе смяна, пускайки в игра нигериеца Удоджи, което определено раздвижи играта на домакините. Още в първите минути на втората част „червените” организираха няколко бързи атаки, като при една от тях стигнаха до корнер. След центрирането на Лазаров най-съобразителен в наказателното поле се оказа нисичкият Удоджи, който се пребори с противников състезател и с глава успя да разпечата вратата на Вихрен.

Само шейсет секунди след попадението на „червените” в 51-ата минута, гостите останаха с човек по-малко, с което до голяма степен предреши крайния изход на срещата. Главният рефер Светослав Тодоров показа директен червен картон на Шукардиня, който удари с лакът в лицето халфа на ЦСКА Йордан Тодоров.

Логично, имайки предвид численото си предимство, ЦСКА започна да поглежда по-честно към вратата на гостите, докато то своя страна футболистите на Вихрен все по-рядко действаха в предни позиции.

В даденото от съдията продължение падна и вторият гол за ЦСКА дело на защитника Кирил Котев, който се извиси в наказателното поле и с глава покачи на 2:0 след нова асистенция на Здравко Лазаров.

След победата ЦСКА събра актив от 19 точки, докато Вихрен в 12-ти с девет точки.