Чавдар Етрополе победи Ком-Миньор с 3:1 в мач за Купата на България, който се игра днес-29 октомври от 14:00 часа на стадион „Чавдар” в Етрополе.
Това беше на моменти монотонен мач, но с подчертано превъзходство на елените като цяло в игрово отношение и в организацията на играта. В крайна сметка резултатът от 3:1 за етрополци е напълно закономерен и отразява напълно възможностите и капацитета на двата отбора. Просто си личеше, че са една класа над гостите в играта.
Мачът беше наблюдаван и от Христо Стоичков, който се появи на стадиона някъде около средата на първото полувреме.
И на този мач головете паднаха предимно през второто полувреме. Започна се в 30-та минута на първото полувреме, когато Евгени Систов от домакините откри резултата с точно попадение в противниковата врата. В 43-та минута гостите имаха възможност да изравнят резултата при изпълнението на пряк свободен удар на около 25 метра, но не успяха да реализират дадената им възможност. Още в самото начало също имаха един пробив, но и тогава топката мина на сантиметри от нашата врата.
В 53-та минута Александър Русков получи жълт картон, но това не го смути и в следваща 54-та минута увеличи резултата на 2:0.
В 73-та минута падна третият гол за чавдарци след точен удар на Евгени Игнатов. Гостите вкараха почетния си гол в 75-та минута чрез Иван Владимиров за 3:1, като това беше и крайният резултат от срещата.
Гостите получиха още в началото два жълти картона.
Трябва да кажем добри думи и за професионалното съдийство на бригадата от София: главен съдия Александър Костадинов, с помощници Цветан Трифонов и Павлин Михайлов. Четвъртият съдия беше Иван Ангелов, а дежурен делегат Георги Янков. 
На 1 ноември от 14:00 Чавдар Етрополе приема на свой терен Академик София в ХІ кръг от първенството на Западната Б професионална група.