В събота сутринта халето с двете тренировъчни зали осъмна без покрив. Отнесе го появилият се през нощта ураганен вятър.Ламарините се разпиляха на парчета, някои от тях бяха издухани чак в двора на гимназията.

Ремонтът на покрива бе извършен тази пролет. Качеството му лъсна след първия по-сериозен полъх на вятъра. Покривът на намиращата се на около двеста метра сграда, който също е ламаринен, остана непокътнат.

Сега и в двете зали - тази, в която тренират акробатите, и баскетболната, капе като за световно. Настилката в първата е подгизнала от влага и е на път да стане негодна. Поставените найлони под местата с най-големи течове трудно ще спасят положението. В баскетболната едва ли пораженията могат да станат по-големи. Там всичко отдавна е изгнило. Просто ерозията ще продължи още по-интензивно.И нищо чудно да пострада и намиращият се в него и струващ близо 60 бона пакетиран нов баскетболен под, който е на БФБ.

Парите за ремонта са общински. Т.е. не на кмета, а на всички данъкоплатци. Интересно дали фирмата, която той е избрал да извърши ремонта, ще си оправи бакиите. И ако да, кога.