Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - dimolin
Потребителско име:dimolin
Име:Господин Dimo Petkov
Статус:потребител / активен
Възраст:неизвестна
Регистриран на:22.10.18, 10:08 (преди 7 месеца)
Брой коментари в Новини:26
Последна промяна:22.10.18, 10:09 (преди 7 месеца)


Последните коментари в новини:


#23 Атеистите са най-силно вярващите хора Усмивка . Те вярват, че от НИЩО става НЕЩО. Иска се много силна вяра да повряваш, че това е възможно, особено когато няма никакви доказателства, а само предположения и теории, които обаче се представят като научно доказани по телевизии и списания Усмивка .

А ние "простите" християни вярваме, че Бог е сътворил всичко видимо и невидимо.

Аз имам въпроси към атеистите. Да предположим, че не съществува Бог. Откъде се е появила материята? Какво е било преди да се образува Вселената? Празнота, пустота,...какво? И откъде изведнъж се е появила тази материя, че да се създаде цяла Вселена? Как се е самосъздала материята? И как така Вселената е безкрайна? как едно материално нещо може да няма край?

За възникването на самия живот и разнообразие от живи организми на една хипернаноскопична точка от вселената, наречена Земя, няма да питам.

И един въпрос закачка. Ако имаме следния сценарии:
Склад с всички необходими елементи за направата на един мобилен телефон - айфон например, т.е. платки, дисплеи, екрани, електронни елементи, батерии и процесори.

Вярвате ли наистина, че ако този склад избухне, от хаоса може да се възпроизведе мобилен телефон?
Обърнете внимание, че горния сценарий предполага, че всички елементи на телефона вече са създадени. Какъв е шансът тези елементи да се създадат от самосебе си? Да предположим, че по чудо всички елементи се сглобят правилно и се получи телефон. Какъв е шансът обаче, в паметта на процесора да се формират системни програми и приложения, които правят телефона да функционира и да върши полезна работа? Без тях, той е просто безполезно лъскаво нещо.

Горния въпрос закачка е само един бегъл аналог на живия организъм, който е много много по-сложен от всяка електронна играчка. Какъв е шансът да се създаде от самосебе си ДНК на човек, която се събира в една супена (или чаена лъжица), но която може да съдържа в себе си колосално количество информация за живия организъм- как да изглежда, колко ръце и крака да има, цвят на очи и т.н.

В заключение ще кажа, че дори и да изхвърлим Бог от сметките си, пак има неща, които са неоабясними за човешкия ум (това с появата на първоначалната материята например и безкрайността на Вселената), което означава, че след като не можем да си обясним съществуването на Бог, не означава, че го няма. Слизането на благодатния огън е едно от съвременните чудеса, което се дава само на православните християни.

Самостоятелни партии

ДПС
Атака
ДОСТ
Глас народен
Партия на зелените
Пряка демокрация
Движение 21
Движение Презареди България
Възраждане
Българска нова демокрация
ВМРО-БНД
ВОЛТ
Българско национално обединение
ДБГ
ГЕРБ

Коалиции

Път на младите (НДСВ и Новото време)
Движение „Заедно“ („Християн-Социален Съюз“ и „Българска социалдемокрация-Евролевица БСДЕ“)
БСП за България (БСП, Комунистическа партия на България, Нова Зора, Политически клуб „Екогластност“, Политически клуб „Тракия“)
Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейка класа)
Възход (БДС „Радикали“, Движение демократично действие – ДЗ, Единна народна партия, Радикалдемократическа партия на България, ССД)
Демократична България – обединени (Движение Да България, ДСБ)
ВОЛЯ – Българските Родолюбци (Воля, Земеделски съюз „Александър Стамболийски“, Народна партия „Свобода и достойнство“, Обединена социалдемокрация, Българска социалдемократическа партия, Християндемократическа партия на България)

Независими кандидати

Христо Симеонов Симеонов
Ваня Руменова Григорова
Албена Божидарова Белянова
Йордан Иванов Малджански
Минчо Христов Куминев
Десислава Петрова Иванчева
Венко Димитров Балтаджиев
Венислава Пламенова Атанасова
Николай Нанкон Ненчев

Само идиот може да гласува за тези, които вече са участвали в управлението на страната и пределно ясно са показали с действията (и бездействията) си, че изобщо не милеят за народа и държавата: ГЕРБ, БСП, ДПС, ДОСТ, Атака, ВМРО-БНД,Воля, Движение 21, Барековци,..Валери Сиомеоновци, Николай Нанкон Ненчев, разни коалиции Път на младите (НДСВ и Новото време) и т.н.

Като ги махнете от списъка с кандидати, изборът ще бъде сведен до само 3-4 примерно, които вече по-лесно могат да бъдат проучени.

От всички партии само в една ми е надеждата, 0-во доверие на коалиции и само на 1-2ма от независимите кандидати.

А на въпроса "кой ще ви гласува на скапаните избори", отговорът е - със сигурност твърдият електорат на ДПС,БСП, ГЕРБ и купените и подменените от тях гласове. Така, че негласувайки, вие подкрепята и улеснявате тази сган.

36 Гестче, как точно искаш да ти помогна?

Всички, които твърдите, че няма да гласувате, просто работите в услуга на статуквото. Вие познавате всички кандидати за евродепутати? Айде бе? Всеки, който твърди, че всички са лъжци и крадци, сам себе си нарича такъв. Мързи ви да отделите време и да се опитате да отсеете житото от плявата и да направите възможно най-добрия информиран избор за себе си и децата ви.

Защо мислите е избрана датата 26 май, когато се събират 3 почивни дни и целокупния български народ се юрва по спа-хотели и не знам къде си? Ами за да гласуват колкото се може по-малко хора, простичко е. Не гласувайте,...на бай ром ще бъде платено и той ще отиде и ще си гласува и пак ще ни натресат същите боклуци. А вие си топете задниците в минералните басейни, подпирайте леглото вкъщи да не избяга или яжте и пийте по кръчмите. Не им пречите на управляващите. Това им е целта. Без да ви плащат вие работите за тях.

Ей затова разни Цвъкита, Цецки и всякакви боклуци ще си купуват евтини луксозни апартаментчета,ще си строят къщи за тъщи и ще ви обясняват как държавата се развивива, заводи никнат като гъби и всичко е розово.

Въпрос до №5 и №15. Вие радиовълните виждате ли ги? Ще ви дам жокер- радиовълните са нещото благодарение, на което съществува телевизия, радио, изобщо всякакъв вид телекомуникация.

А въздуха, който дишаме, виждате ли го?

« предишна123456следваща »