Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - hristo
Потребителско име:hristo
Име:Господин Христо Христов
Статус:потребител с права / активен
Възраст:неизвестна
Регистриран на:03.10.07, 15:12 (преди 11 години)
Брой коментари в Новини:264
Последна промяна:03.10.07, 15:14 (преди 11 години)


Последните коментари в новини:


На вниманието на № 6: хайде прочети още един път статията и престани наистина да се излагаш! Защото този път май ще се смеят на теб, а не на мен. Къде се говори за вода от реката, че не мога да го намеря в материала?!

Етрополската пречиствателна станция за отпадни води работи нормално
/виж всички снимки/


Не е вярно твърдението, което битува в Етрополе, че пречиствателната станция за отпадни води не работи след проливните дъждове от 29 юни.
Тази сутрин имах уговорена среща с техническия ръководител Николай Ненов, с чиято помощ проследихме работата на станцията от входната до изходната тръба, през помещението за механично и резервоарите за биологично пречистване на водата.
Още с влизането в района прави впечатление отлично поддържаната площадка. Никъде няма и следа от наводнението. Цялостната дейност на станцията е в ръцете на 7 човека и от пускането й до сега не е спирала да пречиства водата на р. М.Искър.
Спирането, за което се говори в града, е само на 30 юни и 1 юли /събота и неделя/. След почистване на засегнатите помпи и наносите в района, в понеделник станцията е продължила обичайния си ритъм.

Правилно са споменати имената на Петко Минев и Петко Петков - и двамата, в тази последователност, се занимаваха с детската престъпност в общината.

ОКОНЧАТЕЛНИТЕ РЕШЕНИЯ НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ ВЕДНАГА, ЗАЩОТО МОГАТ ДА БЪДАТ ЕВЕНТУАЛНО ОБЖАЛВАНИ. КОЙТО Е ЗАИНТЕРЕСОВАН, СЛЕД НАЙ-МАЛКО ЕДНА СЕДМИЦА, МОЖЕ ДА ГИ ПРОЧЕТЕ НА СТЕНАТА В ПРИЗЕМНИЯ ЕТАЖ НА ОБЩИНАТА ИЛИ В ОФИЦИАЛНИЯ ОБЩИНСКИ САЙТ.
Приемаме с разбиране бележката, но нашият е новинарски сайт, а не Бюлетин или най-малкото електронна протоколна книга.

http://pogled.info/avtorski/Velislava-Dareva/konspiratsiya-sreshtu-pametta-hronika-na-edno-bezkraino-ubiistvo.89078
Този линк качихме специално заради № 1. Дано да преодолее височайшата си предубеденост и вземе, между другото, да го прочете.

« предишна123456следваща »