Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Обяви - Общи обяви :: Предлага

Магия за пари, любов, раздяла,добър късмет и премахване на магии, урок

Предлагаме ви пет книги с магия за пари, любов, раздяла,добър късмет и премахване на магии, уроки и проклятия. Подробно са описани необходимите материали, заклинанията и пълните ритуали за да направите сами желаната от вас магия.
Повече информация може да получите на https://dacsgod.org/produkt-kategoriya/%d0%bc%d0%b0%d0%b3%d0%b8%d1%8f/
Цената на всяка една от книгите е 15лв. За да получите която и да е от книгите в принтиран формат, моля посочете на лично съобщение или на телефон 0882925332 заглавието на книгата и две имена, телефон и адрес и до два дни ще получите поръчката си с Еконт или Спиди. Възможно е плащане с Epay.bg, Easypay, Paypal и по банков път, и съответно и изпращането на книгите по email, Viber или email адрес.
Списък на предлаганите книги:

Ефективни ритуали за увеличаване на богатството и за постигане на просперитет

Ако постоянно нямате късмет или все не успявате да получите толкова пари, колкото желаете. Ако усещате, че нямате свободата да правите каквото искате и когато го поискате поради липсата на пари или постоянно имате проблеми с роднини, близки и познати пак поради липсата на пари, то тази услуга е точно за вас. Подробно са описани необходимите материали, заклинанията и пълните ритуали за да направите сами магия за пари и просперитет.

Любовна магия

Книгата Любовна магия включва много средства известни на човечеството от векове, които ще ви помогнат да промените самочувствието си и качеството на интимния си живот, за да се почувствате щастливи. Ако решите да събирате сами тази информация това ще ви коства много време, усилия и средства. Подробно са описани необходимите материали, заклинанията и пълните ритуали за да направите сами любовна магия на избран от вас човек.

Премахване на магии, уроки и проклятия

Предлагам ви няколко изпробвани от мен и действащи начини за цялостно премахване на магии, уроки и проклятия. Подробно са описани необходимите материали, заклинанията и пълните ритуали за да направите сами разваляне на повечето възможни видове магии. Те са представени на 29 страници.

Ритуали за ​​елиминиране съперницата или съперникът в любовта

Ритуалите са предназначен за жени, чийто съпруг или приятел е намерил любовница. Има и ритуали за обратния случай - когато жената си е намерила любовник. Предимството на тези ритуали се състои в това, че се извършват доста лесно, не изискват никакви специални магически умения и винаги действат ефективно за раздяла на двойки.

Ритуали за сбъдване на желания, успех и добър късмет

Магиите за сбъдване на желания, щастие и успех още от древността са правени с цел да донесат щастие, позитивни промени и за да предпазват от злото. Хората предпочитат да я използват, за да постигнат успех в работата, личния си живот, да привлекат късмет.
КОНТАКТИ
Телефон: 0882925332
Имейл: beni7@abv.bg
Магия за пари, любов, раздяла,добър късмет и премахване на магии, урок
1 снимка
Публикувана от Albena Todorova ( blue77 )
Дата: 21.11.2019
Коментари (0)

Няма публикувани коментари.

Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Тъй като не сте регистриран потребител, коментарът Ви ще бъде видим след одобрение от модератор.
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: