Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Програма за Кино Форум
Програма на кино "Форум"
Елвис В МОМЕНТА
Елвис
от 24.06.2022 (петък) до 07.07.2022 (четвъртък) - без почивен ден

Жанрове: 2D, Музикален, Биографичен
Продължителност: 160 минути

от 18:00-2D, субтитри - цена на билета - 8лв.

„Елвис“ е епичен спектакъл, създаден за големия екран от визионера Баз Лурман („Мулен Руж!“, „Великият Гетсби“), който изследва живота и музиката на Елвис Пресли.

Историята на Краля на рока (Бътлър) ще бъде разказана през призмата на сложните му взаимоотношения със загадъчния му мениджър, полковник Том Паркър (Ханкс). Филмът ще проследи 20 години от живота на Елвис по пътя му към върха на славата, на фона на променящия се културен пейзаж и загубата на невинност в Америка.

Ключова роля ще изиграе и един от най-важните хора в живота на Елвис, съпругата му Присила Пресли (Оливия ДеЙонг).

още информация »
Миньоните 2 В МОМЕНТА
Миньоните 2
от 01.07.2022 (петък) до 07.07.2022 (четвъртък) - без почивен ден

Жанрове: 3D, Анимация
Продължителност: 88 минути

от 16:00-3D, дублиран - цена на билета - 8лв.
от 18:00-3D, дублиран - цена на билета - 8лв.

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ:
от 11:00-3D, дублиран - цена на билета - 8лв.
от 16:00-3D, дублиран - цена на билета - 8лв.
от 18:00-3D, дублиран - цена на билета - 8лв.

ТОЗИ ЮЛИ НИКОЛАОС ЦИТИРИДИС СТАВА ЧАСТ ОТ БАНДАТА НА НАЙ-УСПЕШНИЯ АНИМАЦИОНЕН ФРАНЧАЙЗ С ШЕМЕТНИЯ МИНЬОНИТЕ 2

Има много злодеи по света, но Гру и миньоните нямат равни

На 1 юли най-успешният анимационен франчайз в света се завръща в киносалоните с нова глава от шеметните приключения на неповторимите миньони.

В Миньоните 2 малките жълти разбойници предлагат „безценната“ си помощ на 12-годишния, вече порядъчно проклет Гру, който жадува да се превърне в най-великия злодей в историята. И макар често миньоните да пречат повече, отколкото да помагат, любовта и отдадеността им към Гру дава неочаквани резултати. Сега, към редиците на световния феномен се присъединява и обичаният комик и телевизионен водещ Николаос Цитиридис, който дава гласа си на един от новите шеметни герои в историята. Избор, толкова дяволски добър, че сякаш е направен от самия Гру.

Николаос Цитиридис е един от най-добрите ни родни стендъп комедианти, който става известен с изявите си в Комеди Клуб София и с участието си в подкаста „Комеди Клуб Новините“. На 27 януари 2020 Цитиридис става водещ на вечерното шоу на bTV, носещо неговото име – Шоуто на Николаос Цитиридис, а от тази годна той е част от журито в осмия сезон на изключително популярната риалити поредица „България търси талант“. Миньоните 2 бележи дебютната роля на Цитиридис в озвучаването, което е негова детска мечта.

Новият трейлър на Миньоните 2 ни хвърля директно в действието, подготвяйки ни за незабравимо приключение със сърце и душа, каквото само миньоните и Гру могат да предложат. Очаква ни история с много хумор, „неприличен“ екшън, музика и мета закачки, които надминават всичко, което сме виждали от франчайза до момента – франчайз, който Illumination превърнаха в емблема за качествено кинозабавление.

За филма:
Огромен фен на суперзлодейската супергрупа, известна като „Злите шест“, 12-годишният Гру крои злодеяние, което да му осигури място сред неговите идоли и да подсигури „проклетото“ му бъдеще. Верни помощници в това начинание са миньоните, начело с Кевин, Стюарт, Боб и Ото (новият миньонски герой с брекети и отчаяна нужда да угажда), с които изгражда първата си злодейска бърлога, експериментира с оръжия и изпълнява първите си мисии. Когато Злите шест отстраняват своя лидер, легендарния боец Див Пердах, Гру се явява на интервю, за да стане най-новият им член, но нещата (меко казано) не протичат по най-добрия за него начин. Твърдо решен да им докаже злодейските си качества, Гру открадва ценен камък, превръщайки се в смъртен враг на групата. Докато бяга, Гру получава помощ и насоки от неочакван източник – самия Див Пердах, и открива, че дори и злодеите понякога се нуждаят от малко помощ.

Предвождан от оригиналните автори на франчайза, Миньоните 2 е продуциран от създателя и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри и дългогодишните му сътрудници Джанет Хийли и Крис Рено. Филмът е режисиран от завръщащия се към поредицата Кайл Балда (Аз, проклетникът 3, Миньоните), а ко-режисьори са Джонатан дел Вал (Сами вкъщи) и Брад Ейбълсън (Семейство Симпсън). Убийственият 70-тарски саундтрак е дело на легендарния музикален продуцент и носител на „Грами“ Джак Антонов. Освен Николаос Цитиридис, в озвучаването на филма се включват Петър Бонев, Станислав Пищалов, Ана-Мария Лалова, Василка Сугарева, Мариета Петрова, Георги Спасов, Явор Караиванов, Димитър Тодоров, Симона Нанова, Димитър Тодоров и др.

още информация »