Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

ЛАГЕРИ ,СЕМЕРИНГИ ,РЕМЪЦИ

Фирма "Ай Ес Би" е създаденa през 1990г. Основната дейност на фирмата е внос и търговия на едро и дребно с лагери, ремъци, вериги, семеринги, зегерки, металотърсачи от различни производители.
Дългогодишния ни опит от работа с разнообразни клиенти и създадените многобройни контакти с български и чуждестранни фирми са отлични предпоставки "Ай Ес Би" да е в състояние да изпълни коректно всяка доставка. Тесните ни дълготрайни отношения със заводите производители ни позволяват да предлагаме конкурентни цени.
"Ай Ес Би" ООД се стреми да осигурява постоянно подобрение на продуктовата гама и обслужването на клиентите си.
ЗА КОНТАКТИ
бул"Цариградско шосе"№30
София
Тел: 02/873 9918 0888/804511
Уебсайт: http://www.lageri.net
Email: lageri_kg@abv.bg
Публикуван на 29.12.2008, 18161 посещения.
Коментари (4)
Guest, 05.02.2011, 17:05:51 (преди 10 години)
Балкан 2 Чуди се Балкан 3

Guest, 30.12.2012, 20:44:28 (преди 8 години)
За съжаление останах разочарован от тази фирма !!!!! За мое голямо нещастие ми се наложи точно на 30 -ти декември (неделя) да си търся лагери (3 броя). След около 45 мин. търсене в интернет на телефони на евентуално работещ магазин попаднах на тях. Една дама ми каза че щели да ходят така или иначе да отворят магазина заради някакъв друг техен клиент, даде ми телефона на колегата и който ще ходи така или иначе там, да се разберем в колко часа и аз да мина ( до тук супер Усмивка ). Отидох навреме и си купих лагерите 2 бр. 6205 на Koyo , 1 бр. 6060 на SKF и 2 семеринга и всичко това ми беше продадено за 60 лв. Аз радостен че ще успея да си свърша работата си тръгнах, НО 2 часа по-късно ИСТИНАТА ИЗЛЕЗЕ. Съвсем случайно разбрах че така "ЛЕКО" са ми сметнали все едно съм си купил 3 комплекта или по 20 лв. на 1 бр. лагер !!!!! При положение че се оказа че реално излизат макс. по 6-8 лева броя !!!! Така че хора имайте си едно на ум ако ви се наложи да пазарувате нещо от тях !!!!!! Аз лично повече няма да ползвам техните услуги нито ще ги препоръчам на някой !!!!!!


Guest, 02.01.2013, 00:09:22 (преди 8 години)
Да спомена че въпросната фирма най-безочливо изтри коментара си от фейсбук страницата си !!!!! Не стига че са некоректни, но даже и не търпят негативните мнения за себе си !!!! Добре че има и други сайтове където може да се напише мнение и то да остане, за да могат и другите хора да са предупредени за подобни Фирми и да направят всичко възможно да се предпазят от тях !!!

Guest, 02.01.2013, 15:30:53 (преди 8 години)
Отговор на вашия меил: С удоволствие бих Ви ги върнал, но 1 час след като ги купих вече ги бях монтирал. А реалните цени ги научих поради това че прецаках капсуловката на единия без да искам и ми се наложи пак да въртя телефоните !!!!! Цената която казах, е средната цена за лагерите които закупих, и СТРАШНО МНОГО се различава от 20 лв. за лагер (бакшиша за разкарването, което даже и (първоначално) не беше заради мен, не би трябвало да е цената по 2 !!!! 10%-15% таван 20% да е нормално, ама по две, да ме извинявате !!!! А най-коректно от Ваша страна щеше да е да момчето да каже: "сметката ти е 32,60 за лагерите , но заради това че се разкарах ми дължиш и 10 лева за бензин" ОК съгласен и всичко е супер !!! Но НЕ! Типично по Български да НАИГРАЕМ ЧОВЕКА В НУЖДА ). И така да говорим с РЕАЛНИ ЦИФРИ: лагер на Койо 6205 е с цена 10.80 лв./бр. , а СКФ 6006 е 11.00 лв./бр. ПРОВЕРЕНО ПРИ НЯКОЛКО ВАШИ КОЛЕГИ (ако се съмнявате в честността ми, мога и да Ви кажа точно кои са фирмите на които се обадих !!! ). А ако бяхте толкова честни и не гузни, щяхте да застанете зад мнението си и във Фейсбук на открита дискусия, а не да криете от обществеността мнението на клиентите си независимо дали е позитивно или негативно!!!!
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!